Verzending

Suikerpot.nl doet haar uiterste best om iedere bestelling met de grootste zorg en naar tevredenheid van de klant af te leveren.

VERZENDKOSTEN:

Verzending voor Nederland en België is gratis.

Suikerpot.nlverstuurt je bestelling als postpakket en je ontvangt een tracking code en e-mail van PostNL. Afhalen op locatie is niet mogelijk.

VERZENDKOSTEN OVERIGE LANDEN:

Ook buitenlandse klanten kunnen bestellen in de Suikerpot.nl. De verzendkosten zijn per land verschillend, afhankelijk van de kosten die PostNL rekent voor de bezorging. Je kunt per bank vooruitbetalen.

VERZENDING:

Niet alles wat je in de Suikerpot.nl  kunt bestellen is op voorraad. Orders op werkdagen en vóór 16.00 uur besteld en betaald met iDEAL worden binnen 2 a 3 werkdagen met PostNL verstuurd. Afhankelijk van de dienstverlening van PostNL worden ze de volgende werkdag geleverd. Houdt er rekening mee dat vooral in drukke perioden (de decembermaand) de post er langer over kan doen!

Alle post wordt verzonden met PostNL en van de postpakketten ontvang je automatisch de Track & Trace code zodat je zelf je pakketje kunt volgen.

BETALEN:

Je bestelling wordt verzonden nadat de betaling ontvangen is. Tijdens het bestelproces kun je kiezen om te betalen via iDEAL of Bancontact / Mister Cash ( België) of om via overboeking per bank te betalen.

iDEAL is een veilige methode van online betalen via jouw eigen bank; Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Deze diensten worden voor ons uitgevoerd via Mollie.

Wil je wel als bedrijf bestellen maar vul het formulier op deze site in. Deze is te vinden onder het menu item B2B.

IETS VERGETEN OF VERANDEREN:

Mocht je de bestelling al hebben geplaatst en iets zijn vergeten, neem dan even telefonisch of per mail contact met ons op, er wordt dan gekeken of het eventueel gratis meegestuurd kan worden als het pakket nog niet naar PostNL gebracht is

VERZENDING POSTNL PAKKETTEN:

Pakketpost wordt standaard zo verzonden dat het alleen afgeleverd kan worden op het huisadres. Let alstublieft op dat de naam van de geadresseerde overeenkomt met de naam op de brievenbus.

NIET THUIS:

Is het een grotere bestelling en kunnen we het alleen als een pakket aanbieden dan komt je order na één afleverpoging op een afleverlocatie van PostNL terecht. Hier blijft het pakket slechts één week liggen!!! Daarna wordt het retour afzender gestuurd en gaan we de retourkosten in rekening brengen. Voor Nederlandse pakketten is dit € 7,50 en vanuit Belgie € 12,- Wanneer we het pakket opnieuw versturen komen er opnieuw verzendkosten bij.

Heb je een foutief adres opgegeven, dan wordt het ook retour gestuurd door PostNL en gelden dezelfde voorwaarden; We brengen de retourkosten en de verzendkosten in rekening.

BEZORGEN OP POSTNL AFHAALPUNT:

Wanneer het pakket verzonden is krijgt je een melding via je email met een link naar track&trace

LET OP: voor bestellingen in Nederland: wanneer een pakket kan worden aangeboden als brievenbuspost dan wordt het pakket bij je thuis bezorgd!

Heb je een dringende reden om dit niet te willen dan kunt u dit vermelden bij de opmerkingen tijdens het bestelproces.

BEVEILIGING:

Suikerpot.nl is beveiligd met een SSL-Certificaat. Door het gebruik van een SSL Certificaat op deze website kun je er zeker van zijn dat je gegevens veilig via https:// worden verzonden en kun je eenvoudig de eigenaar van deze website controleren. ( zie de groene tekst en slotje in de browser)

RUILEN & RETOURNEREN:

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst van de goederen zonder opgave van reden te annuleren. Om gebruik te maken van je herroepingsrecht kunt je telefonisch of per mail contact met de Suikerpot.nl opnemen. In overleg wordt dan de manier van retourneren bepaald.

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien het product ongebruikt is, de verpakking van het product onbeschadigd is en de eventuele verzegeling op de verpakking niet is verbroken. De verzendkosten zijn wel voor eigen rekening.