Museum

Suikerpot Museum

Tekst Museum

Recht model 7 cm hoog merk Van den Broek. Zeldzaam model.   Aluminium model 7 cm hoog met bolle deksel zonder knopje.
Recht model Van den Broek. Zeldzame suikerpot, Een van de eerste modellen. Extra hoog buikmodel suikerpot. Ook gemaakt door van den Broek van vernikkeld koper.
Een suikerpot voor in de keuken van een Restaurant. Gemaakt door J.J.M. van den Broek. Er schijnen slechts 9 van deze potten te bestaan.  Een van de eerste suikerpotten gemaakt door J.J.M van den Broek. Met lasnaad. Nog niet met de forceertechniek gemaakt maar gelast.
Onbekend merk Superfortal gemaakt in Nunspeet  Logo van de Tripet Suikerpot. Vaak in pasteltint maar deze in Delfts blauw.
Merkloos Plastic suikerpot uit de jaren 70. Witte Tripet Suikerpot in pasteltint. Gemaakt van aardewerk.
Roestvast stalen (RVS) suikerpot van Van den Broek. Deze is het meest bekend en nog volop te vinden op Marktplaats Een Koperen Van den Broek suikerpot. Deze is waarschijnlijk niet zo gemaakt. Het is een halffabricaat of naderhand ontdaan van de nikkel laag.
Logo van jaren 70 suikerpot van het merk Comé. Zilveren suikerpot van Comé Metaalwaren Cornolder in Den Haag
Suikerpot met een knopje op de deksel in de vorm van een duif. Bijzondere merkloze suikerpot met plastic deksel
Afwijkend schuifmechanisme op een lange rechte suikerpot Jaren 70 suikerpot zonder merk met diverse kunststof onderdelen
Bebro is een samentrekking van de namen van de compagnons Van den Berg en Van den Broek. Zeer bekend merk Suko uit de jaren 70. Wordt vaak aangeboden op Marktplaats voor niet te veel geld.
Logo op de onderkant van een Bebro suikerpot Groene Tripet suikerpot in pasteltint met RVS deksel
Logo van het merk Jewego gemaakt tussen 1958 en 1963. Delfs blauwe aardewerk Tripet suikerpot. De mooiste suikerpot uit mijn verzameling!